Ons team

team finenzo alkmaar hypotheekadvies
 
   
Pascale Havinga
Pascale is officemanager en in dienst sinds 2006. Zij organiseert en beheert de processen op het gebied van hypotheken en onderhoudt contacten met klanten, notarissen en geldverstrekkers. Een belangrijke schakel in het hypotheekproces. Voorts ondersteunt zij de financieel adviseurs.
Martine Blakborn
Martine werkt sinds 1997 bij Finenzo als commercieel medewerkster binnendienst verzekeringen. Zij werkt parttime omdat ze deze functie combineert met het moederschap. Martine beheert de verzekeringsportefeuille en de lopende overeenkomsten op het gebied van pensioen en vermogen.
Edwin Smit
Edwin is financieel adviseur en heeft als specialisme hypotheken & verzekeringen. Hij heeft een ruime werkervaring in de financiële dienstverlening. Door zijn deskundigheid voorziet hij zijn klanten van het beste advies. Uiteraard beschikt hij over alle benodigde diploma's en erkenningen.
Janneke Kuijper
Janneke is per september 2016 bij ons in dienst als commercieel medewerker binnendienst. Met haar 15 jaar ervaring binnen de financiële dienstverlening op het gebied van zakelijke-/ particulieren verzekeringen is zij een goede versterking aan ons team. Zij beschikt over alle vereiste papieren en is een plezierige gesprekspartner. 
 
Arjen la Rooy
Arjen is financieel adviseur en tevens leidinggevende binnen het Finenzo team. Zijn specialisme zijn hypotheken en finenciële planning. Met zijn ruime ervaringen binnen de financiële wereld een betrokken adviseur die altijd voor een passende oplossing gaat. Uiteraard beschikt hij over alle benodigde erkenningen en certificaten.
 
Marco Balk
Marco is een financieel adviseur met ruime ervaring binnen de financiële dienstverlening. Hij gaat altijd voor het beste advies en een passende oplossing voor elke situatie. Uiteraard beschikt hij over alle benodigde erkenningen en cerftificeringen.
 
Kies een vestigingInformatie Vraag stellen Afspraak maken