Ons team

team finenzo alkmaar hypotheekadvies
 
Hans Havinga
Hans is directeur/eigenaar van Finenzo Alkmaar en heeft de dagelijkse leiding. Hij is al meer dan 25 jaar financieel adviseur en heeft als specialisme hypotheken & financiële planning. Ook op gebied van (zakelijke) verzekeringen kunt u vertrouwen op zijn deskundigheid. Daarnaast is hij actief in de zakelijk markt. Als financieel procesmanager heeft hij een gedegen netwerk om zich heen verworven waardoor hij in staat is voor nagenoeg iedere zaak een passende oplossing te vinden. Uiteraard beschikt hij over alle benodigde erkenningen en certificeringen.
Pascale Havinga
Pascale is officemanager en in dienst sinds 2006. Zij organiseert en beheert de processen op het gebied van hypotheken en onderhoudt contacten met klanten, notarissen en geldverstrekkers. Een belangrijke schakel in het hypotheekproces. Voorts ondersteunt zij de financieel adviseurs.
Martine Blakborn
Martine werkt sinds 1997 bij Finenzo als commercieel medewerkster binnendienst verzekeringen. Zij werkt parttime omdat ze deze functie combineert met het moederschap. Martine beheert de verzekeringsportefeuille en de lopende overeenkomsten op het gebied van pensioen en vermogen.
Edwin Smit
Edwin is financieel adviseur en heeft als specialisme hypotheken & verzekeringen. Hij heeft een ruime werkervaring in de financiële dienstverlening. Door zijn deskundigheid voorziet hij zijn klanten van het beste advies. Uiteraard beschikt hij over alle benodigde diploma's en erkenningen.
Janneke Kuijper
Janneke is per september 2016 bij ons in dienst als commercieel medewerker binnendienst. Met haar 15 jaar ervaring binnen de financiële dienstverlening op het gebied van zakelijke-/ particulieren verzekeringen is zij een goede versterking aan ons team. Zij beschikt over alle vereiste papieren en is een plezierige gesprekspartner. 
 
Kies een vestigingInformatie Vraag stellen Afspraak maken