hypotheekadviseur alkmaar
Wilt u weten welke hypotheek het meest geschikt voor u is? Finenzo Alkmaar adviseert u graag. Door onze jarenlange ervaring, vakkennis en een persoonlijke benadering kunnen wij u optimaal begeleiden bij het aanvragen van een nieuwe hypotheek. Onze hypotheekadviseurs zijn geheel onafhankelijk en handelen uitsluitend vanuit uw belang.

 

In kaart brengen

Uw financiële situatie bepaalt welke bestedingsruimte u heeft. Daarnaast is het van belang om goed in kaart te brengen welke wensen en behoeften u heeft met betrekking tot de maandlasten, looptijd, verzekeringen en andere voorwaarden van de hypotheek. Op basis van deze informatie selecteren wij de meeste geschikte hypotheken voor u. Deze hypotheken, met al hun voorwaarden, rechten en plichten zullen wij uitgebreid met u doornemen. Wanneer u heeft besloten welke hypotheek voor u het meest geschikt is vragen wij de offerte aan.
 

Aanvragen

Om er zeker van te zijn dat u een juiste beslissing kunt nemen zullen wij de offerte van de hypotheekverstrekker uitgebreid met u doornemen. Dit is een belangrijke stap, waarbij het cruciaal is dat u een goed gevoel heeft bij de hypotheek. U krijgt uiteraard alle informatie van ons mee naar huis zodat er rustig over na kunt denken. Mocht u vragen hebben dan kunt u tussentijds altijd bij ons terecht.
 

Ondertekenen

Wanneer u heeft besloten dat u de hypotheek wilt afsluiten en de aanvraag wilt ondertekenen zullen wij de vastlegging bij de hypotheekverstrekker regelen. U ontvangt van ons alle officiële documenten van de nieuwe hypotheek. Finenzo Alkmaar regelt ook het contact met de notaris en de eventuele makelaar. Hiermee zorgen onze hypotheekadviseurs ervoor dat u zorgeloos kunt genieten van uw nieuwe woning,
 

Contact

Wilt u zeker weten dat u een hypotheek afsluit die bij u past? Neem dan contact op met Finenzo Alkmaar. Wij vertellen u graag wat wij als onafhankelijk hypotheekadviseur voor u kunnen betekenen.
 
Informatie of  Afspraak maken
Kies een vestigingInformatie Vraag stellen Afspraak maken