Hypotheekadviseur Heerhugowaard

 hypotheekadvies heerhugowaardU wilt een woning kopen in Heerhugowaard? Dan is het van belang dat u een helder beeld krijgt van uw huidige financiële situatie. Hoe verleidelijk het aanbod van de makelaar ook kan zijn, het is verstandig om eerst bij een goede en onafhankelijke hypotheekadviseur binnen te stappen.
 


Verschillende hypotheekvormen


De verschillen in hypotheekvormen zijn de afgelopen jaren enorm in aantal toegenomen. De keuze voor een hypotheek die het beste past bij uw persoonlijke situatie is niet simpel. De verschillende hypotheekvormen hebben namelijk allemaal zo hun eigen voordelen en/of nadelen. Bij het maken van de keuze voor de juiste hypotheekvorm is het belangrijk om deze voor en nadelen inzichtelijk te krijgen. Het is bijvoorbeeld belangrijk om niet alleen naar de hypotheekvorm met de laagste rente te kijken. Een lage maandlast of hypotheekrente is natuurlijk belangrijk. Maar heeft u ook wel eens stilgestaan bij onderstaande vragen?

 

  • Is het mogelijk om tussentijds af te lossen zonder boete
  • Krijgt u nu korting op de rente en blijft deze gehandhaafd bij renteverlenging
  • Kan de hypotheek worden verhoogd zonder extra kosten
  • Wat gebeurt er wanneer u arbeidsongeschikt wordt of uw baan verliest
  • Kunt u de hypotheek ook nog betalen na de rentevastperiode
  • Kunnen uw partner en/of kinderen in het huis blijven wonen als u onverhoopt overlijdt

 


Onafhankelijke hypotheekadviseurs

 

Met een onafhankelijk hypotheekadvies van een ervaren hypotheekadviseur, weet u waar u aan toe bent als u kiest voor het afsluiten van een hypotheek voor uw toekomstige woning. Finenzo Alkmaar kan u hierin begeleiden. Wij luisteren goed naar uw persoonlijke wensen, behoeftes en eventuele zorgen. Zodra deze zijn geïnventariseerd adviseren wij u de hypotheekvorm die het beste past bij uw persoonlijke situatie.

 


Wij blijven voor u klaar staan


Ook nadat wij uw hypotheek hebben afgesloten kunt u rekenen op onze hypotheekadviseurs. Wij blijven voor u klaar staan wanneer u vragen heeft. Of het nu gaat om een periodieke controle van uw hypotheek. Of het laten uitrekenen of overstappen van geldvertrekker voor u financieel interessant is. Bij Finenzo Alkmaar kunt u rekenen op een écht onafhankelijk advies.
 

Bij Finenzo Hypotheekadviseurs helpen wij u om een hypotheek te vinden die het beste past bij uw persoonlijke situatie en brengen wij de financiële risico’s van een hypotheek zo helder mogelijk voor u in kaart. Op onze website kunt u veel informatie vinden, kijk gerust eens op uw gemak rond. Maakt u liever een afspraak? Dat kan natuurlijk ook, de koffie staat voor u klaar. U kunt gebruik maken van de button ‘Afspraak maken’, of ons telefonisch bereiken op telefoonnummer (072) - 515 3020. Wij staan u graag en geheel vrijblijvend te woord.
 

 
Informatie of  Afspraak maken
Kies een vestigingInformatie Vraag stellen Afspraak maken